Spel op maat

Ontwerp en productie van uw spel op maat
Zowel eigen ontwerpen als gepersonaliseerde bestaande spellen zoals ganzenbord, ...
Webshop

Heb je een kleine hoeveelheid spelonderdelen nodig? Bezoek dan onze webshop. Hier koop je makkelijk dobbelstenen, pionnetjes en allerhande spelonderdelen
Grotere oplage

Heb je een grote hoeveelheid nodig of wil je een maatofferte voor spelonderdelen?
In onze catalogus vind je vast inspiratie.

WinGames ontwikkelt samen met u uw spel op maat

WinGames is een van de marktleiders in Nederland en Belgie voor het ontwerpen en produceren van gezelschapsspellen op maat voor bedrijven.
WinGames maakt spellen op maat voor bedrijven via een sleutel op de deur formule. U vertelt ons uw wensen en wij ontwerpen en produceren uw project van A tot Z.

Wist u dat een spel op maat goedkoper is dan een fles wijn? Bovendien mag u bij de fiscus uw spel op maat volledig inbrengen, wat niet het geval is voor andere niet-gepersonaliseerde relatiegeschenken zoals bvb dat bewuste flesje wijn.

Bij WinGames maken we ons sterk dat we voor elke communicatie of marketing actie die u wenst te voeren een spel kunnen bedenken als unieke en originele drager voor uw boodschap over uw bedrijf, product of evenement.
Een spel kan onder andere gebruikt worden als relatie- of eindejaarsgeschenk, voor een product catalogus of lancering, als event give away, overheidssensibilisering, getrouwheidsactie, bedrijfspromotie, mailing, teaser, en zelfs als hulpmiddel tijdens trainingen, ...

WinGames biedt u veel meer dan alleen maar een set speelkaarten, ganzenbord of mens-erger-je-niet met uw logo. Wij gaan verder. Wij maken op korte tijd en aan een zeer goede prijs een spel dat past bij uw project. Zo heeft u steeds een spel dat uniek en origineel is, een spel op maat met uw boodschap verwerkt in de vormgeving en de regels.

Gezelschapsspellen zijn de ideale drager van uw marketing boodschap. Dit wordt vooral in de hand gewerkt door 2 eigenschappen. Een op maat gemaakt gezelschapsspel is zeer origineel en een gezelschapsspel is zeer kneedbaar, je kan er alle kanten mee uit.

Gezelschapsspellen komen er in zoveel vormen en formaten dat er voor elke communicatie en elk budget wel een aantal mogelijkheden zijn om er een spel bij te betrekken. Exclusieve houten spellen als eindejaarsgeschenk, kleine spellen als give away of teaser, spellen in boekvorm voor mailings, kaartspellen, bordspellen, een ganzenbord, puzzels, gadgets, vloerpuzzels, bedrukte pionnen, ... De lijst is onbeperkt.

Door onze samenwerking met de vooraanstaande producenten van onderdelen voor spellen en onze jarenlange in-huis kennis en ervaring kunnen wij voor elke doelstelling, vorm en oplage een origineel spel bieden, wat ook uw verwachtingen en eisen zouden zijn. Onze andere diensten maken onze totaaloplossing volledig. Zo kunnen wij bijvoorbeeld indien gewenst speldagen of -avonden organiseren op locatie, mailings en prijsvragen vorganiseren, trainingen verzorgen, returnmailings en belacties opvangen, ...

Onze jarenlange ervaring in de bedrijfswereld enerzijds en in de wereld van het gezelschapsspel anderzijds garanderen u een professionele aanpak en een kwalitatief product. Uw project is in goede handen.

Over WinGames

WinGames is een van de marktleiders in Nederland en Belgie voor het ontwerpen en produceren van gezelschapsspellen op maat voor bedrijven ter ondersteuning van hun marketing activiteiten zoals een relatie- of eindejaarsgeschenk, voor een product catalogus of lancering, als event give away, overheidssensibilisering, getrouwheidsactie, bedrijfspromotie, mailing, teaser, en zelfs als hulpmiddel tijdens trainingen, ...

Wij leveren ook spelonderdelen zoals dobbelstenen, pionnen, speldozen, spelborden, ...aan bedrijven en particulieren die niet het volledige project aan ons willen uitbesteden, maar alleen het spelmateriaal nodig hebben.

Tenslotte leveren wij ook allerlei relatiegeschenken die met gezelschapsspellen en spelen in het algemeen te maken hebben. U vindt bij ons bijvoorbeeld gepersonaliseerde puzzels, schuifpuzzels, memory spellen, ganzenborden, houten speelgoed, ballen, frisbees, speelkaarten, ...