Spel op maat

Ontwerp en productie van uw spel op maat
Zowel eigen ontwerpen als gepersonaliseerde bestaande spellen zoals ganzenbord, ...
Webshop

Heb je een kleine hoeveelheid spelonderdelen nodig? Bezoek dan onze webshop. Hier koop je makkelijk dobbelstenen, pionnetjes en allerhande spelonderdelen
Grotere oplage

Heb je een grote hoeveelheid nodig of wil je een maatofferte voor spelonderdelen?
In onze catalogus vind je vast inspiratie.

Bezoek onze webshop allesvoormijnspel om uw spelonderdelen makkelijk te bestellen.

WinGames maakt het u graag gemakkelijk. Daarom hebben we een webshop gemaakt waarin u de meeste spelonderdelen uit onze catalogus makkelijk online kan bestellen. Wist u dat wij van de meeste onderdelen een grote voorraad houden?
Bezoek ons op allesvoormijnspel (levering zowel in Belgiƫ als in Nederland) en blader rustig door het aanbod.
Wij bieden u de scherpste prijzen, ook voor kleine hoeveelheden. De meeste van onze onderdelen kan je al vanaf 1 stuk bestellen. Particulieren zijn dus ook zeker welkom.


U vindt bij WinGames zowel klassiekers als onderdelen die u misschien al lang zoekt, maar nergens kan vinden.

Onze webshop is opgedeeld volgens de belangrijkste soorten spelonderdelen:
- Dobbelstenen (met stippen of blanco, hout of plasic)
- Pionnen en spelfiguren
- Spelborden
- Speldozen en kaartdoosjes
- Cylinders - schijven - kubussen en staafjes
- counters, fiches, edelstenen in plastic of glas

De meeste onderdelen leveren wij uit voorraad.

Vind je je onderdeel niet op de webshop, contacteer ons dan voor een maatofferte. Via onze jarenlange contacten vinden wij vast de oplossing voor uw project.

Voor een nog scherpere prijs voor grotere hoeveelheden kan u een staffelprijs terugvinden in onze catalogus.
Ook voor grotere hoeveelheden leveren wij de meeste onderdelen uit voorraad. Neem een kijkje, de mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Over WinGames

WinGames is een van de marktleiders in Nederland en Belgie voor het ontwerpen en produceren van gezelschapsspellen op maat voor bedrijven ter ondersteuning van hun marketing activiteiten zoals een relatie- of eindejaarsgeschenk, voor een product catalogus of lancering, als event give away, overheidssensibilisering, getrouwheidsactie, bedrijfspromotie, mailing, teaser, en zelfs als hulpmiddel tijdens trainingen, ...

Wij leveren ook spelonderdelen zoals dobbelstenen, pionnen, speldozen, spelborden, ...aan bedrijven en particulieren die niet het volledige project aan ons willen uitbesteden, maar alleen het spelmateriaal nodig hebben.

Tenslotte leveren wij ook allerlei relatiegeschenken die met gezelschapsspellen en spelen in het algemeen te maken hebben. U vindt bij ons bijvoorbeeld gepersonaliseerde puzzels, schuifpuzzels, memory spellen, ganzenborden, houten speelgoed, ballen, frisbees, speelkaarten, ...